Magnolia Urban Residence nu este doar un nou ansamblu de locuințe în București. Este răspunsul nostru la schimbările stilului de viață, de la nevoia de a ajunge rapid și ușor în orice colț al orașului până la dorința ca, la sfârșitul zilei, să te poți relaxa în propria-ți locuință de ca și cum ți-ai trăi viața într-o  vacanță.

Vezi mai mult

Șoseaua București-Târgoviște nr. 42, Sector 1, București

Vezi in Google Maps

Detalii despre zonă și puncte de interes

Amplasare

Optarea pentru un imobil  construit în zona rezidențială din nordul orașului înseamnă alegerea unei locuințe ferită de aglomerația citadină zilnică, dar care îți oferă totodată acces rapid către orice zonă datorită infrastructurii transportului urban (metrou, autobuz, taxi).

Acces la transportul public

Ansamblul se află în imediata vecinătate a stației Metrou Străulești, cea mai rapidă conexiune către orice punct al orașului, dar asigură, de asemenea, acces rapid la linii de transport de suprafață cu rute către centrul orașului, către cele două aeroporturi, centre comerciale sau zone de agrement din oraș și împrejurimi.

Grădinițe și școli

Un criteriu foarte important în alegerea unei locuințe îl reprezintă situarea acesteia în proximitatea grădinițelor și a școlilor, centrele de educație a celor mai mici membri ai familiei. Varietatea acestora și posibilitatea de selecție este un atu important în favoarea ansamblului Magnolia Urban Residence.

Zone de relaxare

Complexul rezidential Magnolia Urban Residence are o amplasare perfectă pentru un stil de viață activ și sănătos: în zonă vei găsi parcuri, locuri de joacă, terenuri de tenis sau fotbal, piscine, centre wellness. Sau poate vrei să te relaxezi mergând la teatru, participând la vernisaje, meditând ori bucurându-te alături de copilul tău, care a găsit locul perfect pentru distracție, Acum le poți face pe toate în aceeași zi, pentru că ai tot ce trebuie lângă casa ta.

Puncte de interes

Pentru atunci când apar situații neprevăzute, e bine să știi că în zonă se află cel puțin 6 farmacii, 11 clinici și cabinete private, 9 bănci și ATM-uri.

Aprovizionare

Pentru cumpărăturile zilnice ai în apropriere 22 de magazine de tip supermarket, cum ar fi Lidl, Mega Image, Carrefour, Profi sau piețe agroalimentare.

Pentru cumpărături cu utilizare îndelungată, vei putea ajunge în timp scurt la hipermarketurile și magazinele din galeriile Coloseum Shopping Center sau Baneasa Shopping City sau, pentru casa și gradina ta, la magazine ca Leroy Merlin, Dedeman, Ikea, Brico Depot, Hornbach sau Mobexpert.

Restaurante si cofetarii

Sunt zile în care vrei să te răsfeți cu un prânz delicios sau un desert încântător imediat ce ajungi acasă. Vei putea alege din cele 21 de restaurante sau cofetării aflate la doar câteva minute de casa ta.

Dorești mai multe detalii, vrei să consulți planuri și să faci o vizită în șantier?

Programeaza o intalnire